John Korsman

Leven vraagt moed.
Moed om zo nu en dan een stap te zetten.
Zonder moed verlies je jezelf.

John Korsman, coach en haptotherapeut

Dichter bij jezelf

Mijn naam is John Korsman (1958), coach en geregistreerd haptotherapeut met 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Ook jou begeleid ik graag om vanuit je eigen bedding zelf nieuwe stappen te zetten. Om eventuele angst en weerstand te overwinnen en jezelf weer te hervinden. Ik werk lichaams- en ervaringsgericht, vanuit de balans tussen denken en voelen. Passend bij jou, zodat jij leert hoe je dichter bij jezelf en je verlangens kan komen. Zo kan ook jij vrijer leven voorbij aangeleerd en aangepast gedrag.

Dit ben ik, een jongetje van 4 jaar oud, tussen zijn ouders, hand in hand. Dit beeld zit genesteld in mijn hoofd en lijf. Ik kan het oproepen wanneer ik iets tegenkom wat lastig voor me is of wat weerstand oproept. Dit is mijn eigen bron, mijn eigen bedding, van waaruit ik leef en werk. Altijd beschikbaar in mij.

Visie en werkwijze

Om te kunnen groeien, te veranderen of te ontwikkelen is moed nodig. Hoe je ooit hebt geleerd om te hechten, te verbinden, is van invloed op hoe je in het heden omgaat met veranderingen en uitdagingen. Bewustwording van deze patronen bij jezelf is het begin van een veranderingsproces. Ook jij kan vanuit je eigen bedding nieuwe stappen zetten – ik begeleid je daar graag bij.

Ik heb, naast een grote verscheidenheid aan workshops, opleidingen gevolgd in haptotherapie, NLP, TA en Systemisch Werk. Zo heb ik een rijk palet aan mo- gelijkheden om je te ondersteunen in het leren anders te denken, je anders te voelen en je gedrag te veranderen.

Ik werk vaak samen met Miranda Susebeek en Erni Bodegraven.